Wat is Wandel- Inge ?

Wandel-Inge is een wandelevenement in Vlijmen. Allereerst ter nagedachtenis aan Inge van Bijnen en daarnaast voor het goede doel. Dit wandelevenement heeft 9 juli 2023 voor het eerst plaatsgevonden en Vlijmen op de kaart gezet als sportief dorp. Met de opbrengst van dit evenement ondersteunen we Theo van Bijnen, de man van Inge.

Op maandag 15 april 2024 is het zover. Op deze dag gaat Theo van Bijnen zijn allereerste echte marathon lopen voor Kika in Boston. Na maanden van training en toewijding gaat Theo deze uitdaging vol overgave aan. Wij, als Stichting Wandel-Inge, steunen hem waar mogelijk en hebben het idee bedacht om hem samen uit te zwaaien. Op zaterdag 23 maart na de uitwedstrijd van de Vlijmense Boys start aansluitend een bijzonder avond in de kantine van de Vlijmense boys. Op deze avond dagen wij ook jullie uit het maximale uit jezelf te halen. Laat je verrassen! In samenwerking met Vlijmense Boys zorgen wij voor muziek en de inwendige mens. Zo geven we een extra Amerikaans Wandel-Inge tintje aan deze avond. De drankjes op deze avond zijn vanzelfsprekend voor jullie eigen kosten. We hopen op een mooie opkomst op deze uitzwaaiavond, waarbij we ook kort vooruitkijken naar de 2e editie van Wandel-Inge op zondag 7 juli 2024. Tot zaterdag 23 maart 2024!

 

Onze social media kanalen

www.wandel-inge.nl

Live van 07 juli 2024

Aantal geregistreerde wandelaars

52
Inge Running

Over INGE

Inge van Bijnen was een fanatieke deelnemer aan Run For KiKa.

Helaas is Inge op zaterdag 3 december 2022 op veel te jonge leeftijd overleden.

Op 9 juli 1975 werd Inge geboren in Den B...

Strip
Inge
Strip
Strip
Logo
Inschrijfformulier

Ja, ik ga deelnemen aan de tweede editie van Wandel-Inge op 7 juli 2024. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00.

Strip
loader